2011. január 4., kedd

Új év, új álmok, új megvalósítások

Hiszek benne, hogy úgy fogom szemlélni ezt az új évet, mintha a következő 365 nap most peregne le először a szemem előtt - meglepetéssel és csodával fogom nézni a körülöttem lévőket, örömmel fedezve fel, hogy mellettem vannak, s megosztozunk a szeretet nevű valamin, amiről ugyan sokat beszélünk, de kevésbé értjük.
(Paulo Coelho)


A jutalom, amiért túléltük az ünnepeket, az újév, és már el is jutottunk az újévi fogadalmak csodás hagyományához. Hagyd hátra a múltad, és kezdd elölről! Nehéz ellenállni a kísértésnek újrakezdéskor, hogy a múlt év problémáit a szőnyeg alá söpörjük. Ki dönti el, hogy mikor ér véget a régi, és kezdődik az új? Nem jelzik a naptárban, nem szülinap, nem egy új év. Ez egy esemény. Kicsi vagy nagy? Valami, ami megváltoztat minket. Jó esetben reményt ad, vagy egy új életmódot és világnézetet. Elengedjük a régi szokásainkat, és emlékeinket. A lényeg az, hogy sose adjuk fel a reményt, hogy lesz egy újabb kezdet.
(Grace klinika)

Ez egy olyan év, amiben igazán tenni, bizonyítani, álmokat megvalósítani kell.
De tudom, hogy mindent lehet. Ha eddig hittem volna, hogy ha van egy álmom és eleget gondolok rá és eléggé hiszek benne, az megvalósul, akkor eddig már sokkal több mindenem lenne. Még most sem késő! Most már tudom, hogy kell csinálni. AKARNI KELL! és akkor teljesül.

Kívánom álmaitok beteljesülését az új évben!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése