2010. július 20., kedd

Almás currys csirke

» 3 alma
» 1 kg-os csirke
» 3 fej vöröshagyma
» 2 sárgarépa
» 4 ek. olaj
» 2 ek. ketchup
» 2,5 dl húsleves (kockából)
» 1 ek. liszt
» 2 ek. tejszín
» curry-por
» só
A csirkét megmossuk, leszárítjuk, majd négy részre vágjuk. sóval és curryvel fűszerezzük, majd forró olajban megpirítjuk. A hagymát felaprítjuk, az almát és répát lereszeljük, majd maradék olajon megpirítjuk. Belekeverjük a ketchupot és a curry-t, és amikor megpirult hozzáöntjük a levest. Felforraljuk, és hozzáadjuk a csirkét. Lefedjük, majd alacsony fokozaton 40 percig főzzük. Utána behabarjuk a liszt és tejföl keverékével.
Rizzsel és salátával tálaljuk.

Tetszett Babymnek, Izának, tesónak. Nekem is :P
;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése