2013. február 11., hétfő

New York, New York

2013. január 17-én indultunk el...
Pont azon a napon Európát ellepte a hó.
Budapesten egy nappal azelőtt volt megbénulva az egész város a nagy havazás miatt, de amikor a reptér felé tartottunk csak épp egy-egy hópehely szálingózott.
Bizakodva indultunk.
Amikor már szinte a reptéren voltunk, az autóban, valamelyik helyi rádióban Charlie: New York, New York dalát játszodták. Egy kicsit oldotta a feszültségünket és az izgalmunkat. :)



Két órával később bejelentették, hogy a gépünk fél órát késik. Ha jól összeszámoltuk, már csak fél óránk maradt az átszálláshoz, ami nagyon kevés idő a zürichi reptérhez képest.
És megint jött valami, ami a feszültségünkből lefaragott, s enyhített azon :)
A pesti gépen találkoztunk egy 100 tagú zenekar 20 lemaradt tagjával, akik nem fértek fel az előbbi járatra, így velünk jöttek és nekik is el kell érniük a new yorki járatot.
Kedves, felszabadult, laza zenészek voltak, akikkel együtt rohantuk át a zürichi repteret úgy, hogy check in-nel együtt még 10 percet sem töltöttünk ott, s sikeresen felszálltunk a new yorki repülőre.

Ott már lenyugodtunk. 11 óra filmézés, zenehallgatás, nassolás, kitekintgetés, csodálkozás, ámuldozás következett, ami gyorsan elrepült. És mi is :)
Kevés késéssel megérkeztünk New Yorkba! :)

Barátaink már vártak ránk.
Csupán az eldagadt lábaink jelezték, hogy bizony hosszú volt eddig az út, vagyis nem az út, hanem a távolság :)

Amikor a reptérről beértünk Manhattanbe, az első látvány, ahogy a metrótól feljöttünk, az az Empire State Building volt. :)
Jól esett ott lenni. Szinte hihetetlen volt, igazából még akkor fel sem fogtam.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése